Beugelclub O.V.U.



Laatste updates:

19-04 - Verslag senioren
18-04 - Verslag senioren
12-04 - Verslag senioren
10-04 - Verslag senioren
08-04 - Verslag senioren


Contactloos pinnen logo

Bezoekers:
Vandaag: 522
Gisteren: 982
Totaal: 692748


Nieuws


21-05-2017

Clubkampioenschap 2017

We waren het afgelopen jaar begonnen met alle spelers in een pot te doen en gewoon loten en knallen maar met die bol, niemand puntenvoordeel maar gewoon beugelen en niet lullen. Zeker blijft uiteindelijk de beste over maar in de tussentijd kan het flink spoken en dat is zeker ook de charme van zulke wedstrijden en dat gebeurde gisteren ook weer.
De besten moeten zich bewijzen en bij een mindere wedstrijd pakt een lager geplaatste speler direct zijn kans en dat is waar het om draait, ergernis op de baan en humor erna want de prestatie wordt er niet minder om en je voelt het wel aankomen er waren een paar verrassingen.

De eerste speler die zich plaatste was Coy Sieben die duidelijk afrekende met Jac Naus Sr.
Jac Jr. moest alle zeilen bijzetten om Hayke Jacobs te verslaan en dat lukte dan ook maar nipt maar de eerste verrassing was hier al mogelijk geweest.
Onze kampioen van de laatste 2 jaar Eric Kleynen mocht het opnemen tegen een van onze veel belovende jongere spelers Bas Ottenheim en won deze wedstrijd op ervaring maar dat zal in de komende jaren moeilijker worden.
Sjors in wedstrijd 4 had het makkelijker dan vooraf gedacht tegen de zeer ervaren Piet Bol die flinke ruzie had met de ring en al snel tegen een flinke achterstand opkeek.
Tanay en Pubbe maakten er een lange pot van maar hier wist de hoger geplaatste speler Tanay het pleit in zijn voordeel te beslissen.
Frits tegen Nek was een typische wedstrijd zoals in het begin omschreven, Nek maakte een paar foutjes en Frits was er als de kippen bij om deze af te straffen en liet zien dat ervaring doorslaggevend kan zijn in deze sport.
Bjorn tegen Sandra was zoals van te voren gedacht een gevecht want Sandra geeft niet op en Bjorn moest bij de les blijven om de winst binnen te halen en uiteindelijk lukte dat ook.
De laatste wedstrijd in de voorronde was zeker een verrassing te noemen want Kueb ging stevig onderuit tegen Tokkel.

Zo waren de kwartfinalisten bekend en na opnieuw loten kwamen de volgende wedstrijden uit de koker:
Coy – Frits 26-30
Tanay – Sjors 30-24
Bjorn – Tokkel 30-20
Jac Jr. – Eric 30-18

Tanay en Jac jr. waren in deze de surprise want Sjors en zeker Eric waren hier de favorieten maar uiteindelijk tellen de cijfers en de kwartfinale was het zeker dat we een nieuwe kampioen kregen.

Frits – Tanay 30-26
Was een prooi voor Frits, de oude krijger was na de diverse wedstrijden te moe om te harken maar had in de wedstrijd geen enkele moeite “met schoffelen” zoals de uitslagen laten zien.

Bjorn – Jac jr. 30-18
Een makkie voor Bjorn die liet zien dat hij zeer gemotiveerd was om de titel te winnen.

Finale Frits – Bjorn 16-30
De eerste titel voor Bjorn die duidelijk te sterk was voor Frits die een uitstekend toernooi heeft gespeeld maar duidelijk de pijp leeg had in de finale.

Een nieuwe kampioen en waardig opvolger van Eric kunnen we Bjorn gerust noemen, degelijk gespeeld en de motivatie om deze titel te willen winnen waren voldoende om kampioen te worden. De titel strijd was zeker goed te noemen in deze opzet en wij hopen dan ook dat in het nieuwe seizoen zich meer spelers in het strijdgewoel gaan werpen om deze begeerde titel te willen winnen. Het is in ieder geval al door Frits bewezen dat je niet direct kansloos bent als je lager speelt maar je moet de uitdaging wel aangaan zonder mits en maren, naast de baan wordt je nergens kampioen.

 

         
  19 mei 2017  aanvang  19.30 uur    
         
baan 1   Jac Naus Sr.    Coy Sieben 16   30 
 baan 2  Hay Jacobs  Jac Naus Jr.  28  30 
   Eric Kleynen  Bas Ottenheim  30   22 
   Sjors Verstraeten  Piet Bol  30   10 
   Tanay  Pubbe   30   22
   Frits V.  Nek   30   28 
   Bjorn Bongers  Sandra Kleynen  30   26 
   Kueb  Tokkel  22   30 
    Hierna Loten      
         
   1) coy  2) frits  26   30 
 B  3) Tanay  4) Sjors  30   24 
 C  5) Bjorn  6) Tokkel  30   20 
 D  7) Jac jr.  8) Eric  30   14 
         
 E  A) frits  B) tanay  30   26 
         
 F  C) Bjorn  D) Jac jr.  30   18 
         
 finale   E) Frits  F) Bjorn 16    30


This site is developed and copyright © 2024 by Hans Peeters - all rights are reserved - disclaimer - privacy policy